Vervang je oude radiatoren voor infraroodverwarming.

Vervang je oude radiatoren voor infraroodverwarming.

Radiatoren in huis plaatsen is eigenlijk nog heel ouderwets. Toch hebben we bijna allemaal nog radiatoren in huis staan. Een moderne oplossing om je woning toch te verwarmen is door gebruik te maken van infraroodverwarming. Infrarood werkt heel anders dan radiatoren en zorgt voor hetzelfde effect met minder kosten. Infrarood werkt op basis van straling en niet met temperaturen. De straling verwarmt voorwerpen en personen in een woning. Als je in het huis aanwezig bent dan wordt je lichaam automatisch opgewarmd. Niet alleen je lichaam wordt opgewarmd, maar bijvoorbeeld ook de vloer of andere voorwerpen in de ruimte. Doordat alleen specifieke voorwerpen en mensen verwarmd worden verbruikt infrarood veel minder energie dan een kachel. Daarnaast gebruikt infrarood geen gas, waardoor je jaarlijks flink wat geld kan besparen. Door je oude radiatoren weg te doen hou je uiteindelijk zelfs geld over!

Infraroodverwarming zorgt voor een gezonde leefomgeving.

Infraroodverwarming draagt bij aan gezonde leefomgeving in tegenstelling tot gewone radiatoren. De aangename warmte doormiddel van straling heeft direct een effect op ons lichaam. Door de stralingswarmte worden gewrichten en spieren verwarmt. Als je chronisch last hebt van je gewrichten, dan merk je dat door infraroodverwarming de klachten afnemen. Dit is naast de kostenbesparing absoluut een positieve verbetering aan je woning. Zelfs mensen met reuma merken dat hun klachten verminderen. Radiatoren vervangen voor infraroodverwarming is de ideale oplossing voor een gezonde leefomgeving.

Eenvoudig infraroodverwarming installeren.

Het installeren van infraroodverwarming is heel eenvoudig. De grootste klus is waarschijnlijk nog het afdoppen en weghalen van je oude radiatoren. Deze radiatoren zijn namelijk overbodig met de komst van infraroodverwarming. Het aansluiten van infraroodverwarming zelf is heel eenvoudig. Je kiest een mooi plekje uit waar stroom toevoer is. Hier hang je de radiator op en sluit je hem aan. Het mooie van infraroodverwarming is dat je niet te maken hebt met opstijgende lucht. Je kan dus zelfs besluiten om de infraroodverwarmingspanelen aan het plafond te hangen. Ondanks dat de panelen aan het plafond hangen wordt nog steeds iedereen verwarmd. De straling kan juist beter alle personen bereiken. Met de panelen kan je zo ook nog eens ruimte besparen. Je hoeft ook geen meubels meer te verplaatsen omdat er een radiator staat. Jouw radiatoren zijn altijd vrij en zorgen voor voldoende warmte.

Bestel je eigen infraroodverwarming online.

Kan je niet wachten om je oude radiatoren de deur uit te doen? Geen probleem je kan bij ons online terecht om je nieuwe panelen te bestellen. Kies zelf welk formaat je nodig hebt en plaats een bestelling in de shop. Je kan bijvoorbeeld eerst besluiten om alleen de woonkamer aan te pakken of meteen alle ruimtes in huis te verwarmen met infraroodstraling. Met infrarood kan je echt alle kanten op en kan je eenvoudig je huis verwarmen. Bestel vandaag nog je eigen systeem online in onze shop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *